Werkwijze

Stap 1 - DE OFFERTE
U vraagt een offerte bij ons op. Om een prijs te bepalen hebben we een afbeelding nodig van de door u gewenste sleutelhanger. Dat kan een logo, tekst of elke andere grafische afbeelding zijn. Het liefst in een EPS of PDF bestand maar verder zijn ook alle andere bestandformaten prima.

Verder willen we graag de gewenste omvang van de sleutelhanger weten, het materiaal (PVC / Foam of metaal) en uiteraard het gewenste aantal. (vanaf 500 stuks)


Stap 2 - AANBETALING
We vragen bij een bestelling een aanbetaling van 50%. Zodra we deze aanbetaling ontvangen hebben, gaan we over tot de productie van een sample.


Stap 3 - SAMPLE(S)
U vindt de aanbieding interessant? Dan gaan we voor u aan het werk. Uw aangeleverd ontwerp bewerken we tot een ontwerp voor een sleutelhanger. U ziet dus meteen hoe de sleutelhanger eruit komt te zien. Zodra u akkoord bent met dit ontwerp maken we daarvan een sample sleutelhanger. Deze sample sturen we u binnen 10 dagen toe zodat u deze kunt beoordelen.


Stap 4 - LEVERING
Wanneer u tevreden bent over het resultaat van de sample starten we de productie en leveren we in 3 tot 4 weken alle bestelde sleutelhangers. De sleutelhangers zijn standaard individueel in een plastic folie verpakt. Uiteraard kunt u, in overleg, voor elke andere gewenste verpakking kiezen.  


Niet tevreden? Geld terug
Het is ons gelukkig nog niet overkomen maar mocht u op welke wijze dan ook niet tevreden zijn met het resultaat van het sample, kunt u de opdracht ten alle tijden intrekken en ontvangt u de aanbetaling terug. U koopt de sleutelhangers dus zonder enkel risico, snel en voordelig!

"De echte sleutelhangers specialist is natuurlijk ook de goedkoopste!"
'Sleutelhangers Deal' is onderdeel van Custom Made Fun  |  KVK: 09168377|   Rabobank: 131147617